Sázková stránka Mostbet com v České republice je tou nejlepší volbou pro všechny fanoušky sportovního sázení a online kasin! Náš tým profesionálů vám nabízí široký výběr her, výhodné kurzy, různé bonusy a akce, sázky zdarma, roztočení zdarma a rychlé výběry. Neustále pracujeme na tom, aby bylo pro hráče hraní pohodlné, a speciálně pro to jsme vyvinuli mobilní aplikaci. Zaregistrujte se nyní a vyhrajte s námi!

ORIGIN OPTIKA

ORIGIN optika

Speciální optický systém poskytuje vysoký stupeň ochrany před oslněním, při zachování vysoké optické účinnosti svítidla. Špičkové světelně-technické vlastnosti svítidla vytvářejí dvě aktivní světločinné části – hlavní středovou a sekundární boční část, která zároveň dotváří celkový estetický dojem svítidla.

 

STŘEDNÍ ČÁST

Mikroprizmatický difuzor středové části má počítačem optimalizovanou pyramidovou strukturu, která přesně směřuje světelný tok do požadovaného směru a současně zabraňuje nežádoucímu oslnění nad normou stanovené úhly pohledu. Difuzor vyniká vysokou světelnou prostupností, zároveň excelentně míchá vyzařované světlo z jednotlivých LEDek. Výsledkem je velmi homogenní svítící aktivní část svítidla, bez viditelných prosvícených bodů. Kruhová symetrická křivka svítivosti s rovnoměrným vyzařováním světla do všech směrů umožňuje svítidlo libovolně orientovat v prostoru. Tato výjimečná vlastnost umožňuje zachovat flexibilitu v uspořádání interiéru.

 

BOČNÍ ČÁST

Na bílo nastříkané boční reflektory distribuují světlo ven ze svítidla difuzním rozptylem. Zvýšený podíl difuzní složky zmenšuje tvrdé kontrasty předmětů a umožňuje lepší modelaci objektů v místnosti.

 

Svítidlo je vhodné pro pracoviště s monitory: jas svíticí plochy je v souladu s EN 12464-1: Světlo a osvětlení – osvětlení vnitřních pracovišť. Jas svítící plochy nepřevyšuje v hraničním úhlu 65° hodnotu 1500cd/m2, hodnota UGR<19.

 ORIGIN optika krivka
 ORIGIN optika UGR
 ORIGIN optika mikroprizma
Go to top