Sázková stránka Mostbet com v České republice je tou nejlepší volbou pro všechny fanoušky sportovního sázení a online kasin! Náš tým profesionálů vám nabízí široký výběr her, výhodné kurzy, různé bonusy a akce, sázky zdarma, roztočení zdarma a rychlé výběry. Neustále pracujeme na tom, aby bylo pro hráče hraní pohodlné, a speciálně pro to jsme vyvinuli mobilní aplikaci. Zaregistrujte se nyní a vyhrajte s námi!

ORIGIN VOLITELNÁ VÝBAVA

ORIGIN senzor 

Zapojení na dva okruhy, RGB barevné provedení boční části svítidla, zapojení s nouzovou jednotkou (1 nebo 3 hod.), zapojení boční části se stmívatelným elektronickým předřadníkem (DALI), rychlokonektor (Wieland), senzor OcuSwitch, uživatelské rozhraní ToBeTouched

 

SENZOR 

Inteligentní DALI senzor OcuSwitch díky integrovaným snímačům pohybu a denního světla dále optimalizuje šetření elektrickou energií. Když systém detekuje dostatek denního světla, svítidlo se setmí nebo dokonce vypne, což přináší úsporu až do 55%. Svítidla jsou také ztlumené v případě, že se v prostoru nikdo nenachází.

 

UŽIVATELSKÉ ROZHRANÍ

Panel pro intuitivní ovládání intenzity osvětlení ToBeTouched. Okamžitá volba intenzity je zabezpečena pomocí podsvíceného kruhového ovladače, citlivého na dotyk. Zmáčknutím tlačítka „on“ je vyvolaná poslední nastavená úroveň osvětlení.

 

NOUZOVÉ OSVĚTLENÍ

V řadě budov je nezbytné zabezpečit nouzové osvětlení. Požadovaná intenzita nouzového osvětlení je zakotvena v mezinárodních zákonech a normách. V okamžiku, kdy dojde k výpadku napájení, systém přepne do nouzového režimu a dále napájí svítidlo při sníženém světelném výstupu po dobu min. 60 minut. Když je napájení obnoveno, nouzová jednotka přejde do nabíjecího módu.

 

 ORIGIN be touched
Go to top